ANUARUL COLEGIULUI STUDENȚESC DE PERFORMANȚĂ ACADEMICĂ - RAD, Ilie (Presa Universitară Clujeană, 2014)
Colegiul Studenţesc de Perfomanţă Academică (CSPA) este o structură nouă, creată în 2013, la UBB, unică în România, care a reunit, în anul academic 2013-2014, o parte dintre cei mai performanţi studenţi, recrutaţi din toate facultăţile UBB (respectându-se liniile de studiu şi structura multiculticulturală a UBB) şi care au beneficiat, pe durata unui an universitar, de anumite facilităţi oferite de Universitate, în contul unor activităţi ştiinţifice (inter-, trans- şi multidisciplinare) şi culturale de excepţie (câţiva membri ai colegiului au fost sprijiniţi financiar, pentru a participa la conferinţe naţionale şi internaţionale).