STRATEGIES OF COMMUNICATION:CONTROL AND MANIPULATION IN POLITICAL DISCOURSE - ZGLOBIU, Octavia Raluca (Presa Universitară Clujeană, 2015)
Lucrarea este o amplă abordare inter-disciplinară a discursului politic ca formă distinctă și specializată de discurs, complexitatea ei constând în intercalarea în analiză a diferite elemente și teorii din domeniul lingvistic, socio-lingvistic, al comunicării și nu în ultimul rând al științelor politice.