CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ ȘI COMUNICAREA INTERCONFESIONALĂ - MĂLUREANU, Alexandru (Presa Universitară Clujeană, 2016)
Lucrarea Cultura organizațională și comunicarea interconfesională realizată de domnul Alexandru Mălureanu a fost prezentată ca teză de disertație la absolvirea Masterului în Management Educațional și Comunicare Instituțională din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București și a fost apreciată cu calificativul maxim. În calitatea mea de coordonator al lucrării am remarcat preocuparea academică a autorului pentru domeniul teoriei organizaţiilor, dar şi pentru cel al comunicării instituţionale, al relaţiilor publice şi al cercetării sociologice. Lucrarea Cultura organizațională și comunicarea interconfesională este structurată în două părți: fundamente teoretice (primele două capitole) și un studiu de caz (ultimul capitol).