STATISTICĂ ECONOMICĂ ediția a II-a, revăzută și adăugită - LILE, Ramona; SZENTEŞI, Silviu; RUSU, Sergiu; CSORBA, Luiela; BĂLAN, Leonard (Presa Universitară Clujeană, 2016)
Statistica Economică (Microeconomică şi Macroeconomică) prezintă aspectele de bază ale principalelor metode statistice utilizate în practica socio-economică, cu o explicare succintă a noţiunilor de bază.