DISCURS CRITIC ȘI VARIAȚIE LINGVISTICĂ. DE LA FRAZĂ LA TEXT: LINGVISTICĂ ȘI LITERATURĂ. CRITICAL DISCOURSE AND LINGUISTIC VARIATION. From sentence to text: linguistics and literature - NAGY, Rodica; DIACONU, Mircea A.; NACU, Alina (Presa Universitară Clujeană, 2016)
Acest volum reunește studii și cercetări elaborate ca urmare a participării contributorilor la Conferința Internațională Discurs critic și variație lingvistică, ajunsă la ediția a IV-a, desfășurată la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, în decembrie 2014 și propune specialiștilor și tuturor celor interesați o tematică generoasă, integratoare, sub titlul De la frază la text: lingvistică și literatură.