COOPERATIVE NEGOTIATION TECHNIQUES. HANDBOOK ON DEVELOPING PERSONAL NEGOTIATION SKILLS - KÁDÁR , Magor (Presa Universitară Clujeană, 2016)
Tehnici de negociere și managementul conflictelor de negociere. Manual de abilități de negociere.