FAMILIA CREȘTINĂ. FUNDAMENTE ANTROPOLOGICE, IUBIRE ȘI SEXUALITATE ÎN CELIBAT ȘI CĂSĂTORIE - DUȘE, Călin Ioan; BUZALIC, Alexandru (Presa Universitară Clujeană, 2016)
Volumul cuprinde comunicările susținute la simpozionul Școala Ardeleană (ed. a X‐a) cu tema Familia creștină, fundamente antropologice, iubire și sexualitate în celibat și căsătorie organizat la Oradea de către Episcopia Română Unită cu Roma, Greco‐Catolică, de Oradea și Facultatea de Teologie Greco‐Catolică a Universității Babeș‐Bolyai în zilele de 8, 9 și 10 octombrie 2015.