„NINCS MÁS JAVAM RAJTAD KÍVÜL” (Zsolt 16,2) Bevezetés a zsoltároskönyvbe és válogatott zsoltárok értelmezése - OLÁH, Zoltán (Presa Universitară Clujeană, 2017)
A zsoltárok a Biblia leggyakrabban olvasott és imádkozott része mind a zsidók, mind a keresztények körében. Gyakran találunk újszövetségi szentíráskiadásokat, amelyek az újszövetségi iratok végén tartalmazzák a Pszaltériumot. Zsebkiadásban is gyakran megjelenik, amit a hívő emberek utazás közben is forgathatnak, belőlük imádkozhatnak. Ezek manapság a modern mobiltelefon-készülékek segítségével a világhálón elérhető számtalan bibliai– illetve breviárium–programjainak adják át helyüket.