LEGEA ENTROPIEI - LEGE A ”DRUMULUI ÎN JOS” - IRIMIE, Ion (Presa Universitară Clujeană, 2017)
După cum se știe și după cum se zice, entropia nu iartă. Ea nu permite niciunei realități finite să parieze pe eternitate. Dar entropia, ca entropie, ar putea oare paria pe propria eternitate? Nu s-ar putea stinge și ea atunci când ar putea atinge cota ei maximă?