PLANUL INTEGRAT DE DEZVOLTARE URBANĂ AL MUNICIPIULUI CAREI PENTRU PERIOADA 2014‐2020 - BENEDEK, József. (Presa Universitară Clujeană, 2017)
Inițiativa elaborării Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al Municipiului Carei aparține administrației publice locale și vine în contextul în care, la nivelul Uniunii Europene, dezvoltarea urbană durabilă integrată a devenit o prioritate asumată politic.