EDUCAȚIE ȘI MĂRTURISIRE. Formarea creștină a tinerilor în spiritul viu al tradiției Vol. 2 Simpozionul Internațional de Teologie, Istorie, Muzicologie și Artă - SONEA, Cristian-Sebastian; STANCIU, Vasile (Presa Universitară Clujeană, 2018)
Simpozionul internațional de Teologie, Istorie, Muzicologie și Artă, organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universităţii „Babeș‐Bolyai” a adunat în toamna anului 2016 teologi, cercetători și personalități ale lumii artistice sub genericul Educație și Mărturisire. Formarea creștină a tinerilor în spiritual viu al Tradiției. Tema simpozionului a fost legată de Anul omagial dedicat educației creștine a tinerilor, tipografilor și Sfântului Mitropolit Martir Antim Ivireanul în Patriarhia Română.