(untitled) (Presa Universitară Clujeană, 2018)
La scurtă vreme după încheierea „anului Liszt”, domnul lector univ. Miklós Fekete, un muzician cu o solidă pregătire muzicologică, a realizat o amplă și binevenită cercetare, bine documentată și solid argumentată. Structurată în două volume, investigația a ajuns la momentul mult așteptat al publicării, iar relevanța volumului de față, dedicat perioadei romantice din creația lisztiană, cu trimitere la cele două simfonii, devine evidentă odată cu parcurgerea cuprinsului.