Caiet suport pentru cursul și seminarul de metodologia cercetării în științele sociale - HATOS, Adrian; BUHAŞ, Raluca (Presa Universitară Clujeană, 2018)
Caietul suport pentru cursul și seminarul de metodologia cercetării în științele sociale este conceput ca instrument ajutător adresat vouă, studenților, dar și celor interesați să facă primii pași în descoperirea universului complex dar fascinant al studiului metodologiei cercetării în științele sociale. Prin intermediul volumului de față, care vine în completarea cursului și seminarului de Metodologia cercetării sociale urmat de voi, studenții de la specializările Sociologie, Resurse Umane și Asistență Socială din cadrul Universității din Oradea dar și alte persoane interesate de problematica metodologiei cercetării în științele sociale, veți reuși să fixați și să aprofundați cunoștințele teoretice acumulate, prin parcurgerea unor exerciții adaptate tematicilor de metodologie a cercetării.