Drumul României spre o absorbţie eficientă a fondurilor europene. Despre transformarea miracolului polonez în miracolul românesc. Analiză comparativă - IANOȘI, Anamaria Loredana (Presa Universitară Clujeană, 2018)
Studiul de față își propune să cerceteze absorbția fondurilor europene în România în perioada 2007‐2017 și să identifice modalități pragmatice de îmbunătățire a acesteia, utile în cadrul exercițiului financiar 2014‐2020.