Teorie și practică în managementul serviciilor de asistență socială - CORMOȘ, Viorica‐Cristina (Presa Universitară Clujeană, 2019)
Volumul este rezultatul academic al conferinței omonime, desfășurate la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, la data de 23 martie 2018. El este expresia unor preocupări din ce în ce mai structurate și convingător argumentate de reflecție teoretică și meta-teoretică atât asupra unor probleme specifice ale asistenței sociale din România de astăzi, cât și asupra ansamblului teoriilor și practicilor asistenței sociale, constituindu-se într-o contra-demonstrație efectivă a unei neîncrederi formulate acum câțiva ani, în capacitatea de teoretizare din domeniul asistenței sociale, exprimate, nefericit și nedrept, de un fost ministru al educației.