Ascultarea credinței, Volumul III, Exegeze la pericope pauline – sâmbetele perioadei Octoihului (I‐XIX) - BENEA, Nicolae Olimpiu (Presa Universitară Clujeană, 2020)
Apostolul de astăzi, din sâmbătă primei săptămâni după praznicul Cinzecimii, ne propune pericopa apostolică din Epistola către Romani capitolul 1, în versetele 7-12. În cadrul pericopei vom medita asupra ocaziei scrierii acestei epistole și asupra planurilor pe care le avea Apostolul Pavel față de destinatarii creștini din Roma.