Universitatea Babeș‐Bolyai la o sută de ani. Trecut, prezent și viitor - POPESCU, Ionuț Mihai; BUZALIC, Alexandru (Presa Universitară Clujeană, 2020)
Prezentul volum conține lucrările simpozionlui internațional cu tema Universitatea Babeș‐Bolyai la o sută de ani. Trecut, prezent și viitor desfășurat sub egida Școlii Ardelene la Oradea în perioada 10–13 octombrie 2019, organizat de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco‐Catolică, de Oradea și Departamentul Oradea al Facultății de Teologie Greco‐Catolică (UBB) în colaborare cu Seminarul Teologic Sfinții Trei Ierarhi.