Reziliență și dezvoltare durabilă - ILOVAN, Oana-Ramona (Presa Universitară Clujeană, 2020)
Colecția Dezvoltare teritorială. Cercetări în Geografie este coordonată de conf. univ. dr. Oana‐Ramona Ilovan Colecția apare sub egida Centrului de Cercetare pentru Identități Teritoriale și Dezvoltare, Facultatea de Geografie, Universitatea Babeș‐Bolyai, Cluj‐Napoca