Elaborarea și managementul proiectelor educaționale - POP, Claudia Florina (Presa Universitară Clujeană, 2021)
Colecția Paedagogia este coordonată de Mușata Bocoș. Lucrarea de față abordează elementele constitutive ale proiectelor, încercând să ofere informațiile cele mai utile și să dezvolte competențe în proiectarea, derularea și evaluarea proiectelor educaționale. Astfel, cursul se constituie într‐o introducere în cultura managementului prin proiect, ca instrument util de abordare a activităților formative din domeniul educației.