Antreprenoriat și inovare - CRIȘAN, Emil; MIHĂILĂ, Alin (Presa Universitară Clujeană, 2021)
De-a lungul globului, antreprenorii modelează mediul de afaceri, iar propriile firme joacă un rol decisiv în asigurarea vitalităţii economiei globale. Interesul pentru antreprenoriat nu a fost niciodată atât de mare. Viitorul activităţii antreprenoriale se prezintă a fi promiţător, atât în lume, cât și în România. În România, educația antreprenorială a tinerilor devine o necesitate stringentă, iar responsabilitatea organizării acesteia revine în măsură tot mai mare universităților.