Un an de studenție în pandemie - NADOLU, Bogdan (Presa Universitară Clujeană, 2021)
După 18 luni de Covid19 orice referire la acest subiect pare mai mult decât sâcâitoare. Vaccin, măști, distanțare, cazuri, decese, carantină, suspendare, zona roșie, ATI, conspirație și încă o mulțime de noțiuni adiacente se rostogolesc continuu într-un cotidian tot mai sumbru și mai pesimist, marcat de o așteptare deja obositoare. O așteptare pentru ieșirea la liman, pentru găsirea unui leac potrivit sau, de ce nu, pentru dispariția cu totul a acestui virus pătimaș. Adică o așteptare pentru întoarcerea la cum era înainte. Google-ul indexează în septembrie 2021 nu mai puțin de 3,8 miliarde de pagini web conținând expresia „Covid”. E deja prea mult.