Tehnici promoționale. Studii de caz - NECHITA, Florin (Presa Universitară Clujeană, 2022)
De fapt, brandurile şi procesul de branding sunt evocate în toate capitolele. De ce? Pentru că în marea majoritate a situaţiilor de comunicare promoţională creşterea brandurilor şi întărirea conexiunilor raţionale şi emoţionale cu consumatorii reprezintă obiective principale ale acestei activităţi, excepţie fiind situaţiile din categoria promovării vânzărilor sau când companiile au obiective pe termen scurt determinate de contexte specifice în care fluxul de numerar sau diminuarea influenţei unei campanii derulate unui competitor direct să fie mai importante la un moment dat.