Media în era digitală. Oportunități și inovații - ABRUDAN, Elena (Presa Universitară Clujeană, 2022)
Volumul Media în era digitală. Oportunități și inovații cuprinde studii și eseuri ce vizează reproiectarea, reînnoirea jurnalismului și a comunicării în acord cu noile condiții și provocări care apar în această perioadă. Aceste texte reprezintă răspunsul oferit de cercetătorii din cadrul Centrului Media UBB și al Centrului de cercetare a sistemelor și limbajelor media, la propunerea de a reflecta la căile de evoluție a jurnalismului și a comunicării în era digitală.