Limba coreeană pentru începători - KIM, Huntae (Presa Universitară Clujeană, 2022)
Acest manual a fost creat atât pentru studenți, cât și persoane obișnuite de toate vârstele care doresc să învețe limba coreeană. Mai specific, acesta a fost creat pentru persoanele care vor să învețe limba coreeană de la un nivel începător cu ajutorul cursului facultativ desfășurat în cadrul universității Babeș-Bolyai. Această carte este, de asemenea, primul manual coreean făcut pentru studenții români care studiază limba și cultura coreeană într-o universitate din România. În această carte sunt comparate caracteristicile specifice ale limbii coreene cu caracteristicile specifice ale limbii române, iar toate informațiile legate de limba sau cultura coreeană sunt explicate în limba română. Manualul vizează atât studenții, cât și persoanele obișnuite, ajutând orice categorie de vârstă să înțeleagă cultura coreeană, să-și păstreze interesul pentru această cultură și totodată să-și dezvolte aria de interes.