Introducere în supervizare - Suport de curs universitar - RUNCAN, Patricia (Presa Universitară Clujeană, 2022)
Introducere în supervizare. Suport de curs universitar aduce în atenția studenților – viitori asistenți sociali, educatori, psihologi, manageri, medici, teologi etc. – câteva concepte noi pentru spațiul cultural românesc, dar bine cunoscute și utilizate în țările cu tradiție în asistența socială, management, sănătate etc.: supervizare (împreună cu a superviza, supervizat, supervizare), mentorat (și mentor, mentorare, mentorat), coaching (și coach). Noutatea acestor concepte este evidențiată de faptul că dicționarele de limbă română nu le‐au înregistrat cu sensurile pe care le au în asistența socială, de exemplu, deoarece încă nu s‐a scurs perioada de timp necesară pentru a le putea considera asimilate în limba română.