Abordări inovative centrate pe creşterea retenţiei universitare în rândul studenţilor - Ghidul studentului. Cariera mea încotro? : ghid de consiliere şi orientare şcolară şi profesională - CRIȘAN, Claudia-Alina; TURDA, Emanuel Sebastian (Presa Universitară Clujeană, 2022)
Prezentul material, gândit sub forma unui ghid de consiliere și orientare profesională adresat studenților, a fost realizat în cadrul proiectului „Abordări inovative centrate pe creșterea retenției universitare în rândul studenților din domeniul Psihologie și Științe ale Educației”, proiect care face parte din cadrul Schemei de Granturi pentru Universități, Proiectul pentru Învățământul Secundar ROSE. În vederea adaptării conținutului ghidului de față la nevoile specifice ale studenților din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației s‐a analizat pe de‐o parte literatura de specialitate, iar pe de altă parte s‐a derulat în prealabil un studiu privind nevoile de consiliere și orientare profesională ale studenților.