Naplójegyzetek a pandémia idején – feljegyzések a Babeș‐Bolyai Tudományegyetem Református Tanárképző Kara magiszteri hallgatóinak tollából – - BAKK-MIKLÓSI , Kinga (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Szeretettel ajánljuk ezt a kötetet egykori pasztorálpszichológia és mediáció magiszteri szakos hallgatóinknak, azoknak, akikkel pandémia előtt, közben és után sok értékes pillanatot tölthettünk.