Teatrul pentru publicul tânăr în România - WILK, Elise (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Volumul „Teatrul pentru publicul tânăr în România” constituie prima cercetare a fenomenului teatral pentru adolescenți (14-18 ani) de pe scenele românești și își propune o radiografiere a unui fenomen relativ nou, aflat, în România, încă în faza de pionierat.