Az iskolai értékelés korszerűsítésének kérdései - MUNTEAN, Loredana; ILE, Erzsébet (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Ha arra a kérdésre keresi az olvasó a választ, hogyan fejleszti és támogatja az értékelés a diákokat, kérjük, olvassa el jelen tanulmánykötetünket, mely egy olyan módszertani gyűjtemény, amit kollegáim rendkívüli alapossággal, szakmai elhivatottsággal és pedagógusi alázattal állítottak össze.