Strategii de comunicare și marketing electoral. Suport de curs - AMUZA, Antonio (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Lucrarea de față reprezintă o colecție construită firesc, în urma a 10 ani de prelegeri pe tema marketingului electoral, la două dintre catedrele importante ale Universității din București: Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Acest material este mai degrabă un manual de buzunar ce vine în completarea lecțiilor deschise , a prezentărilor foto-video și, în special a dialogului de la clasele de master ale celor două facultăți invocate anterior. Devine, astfel, un instrument de lucru, fără a avea pretenția unei abordări exhaustive, ci mai degrabă o împreunare a mai multe direcții de investigare, de interes pentru studenții interesați de înțelegerea specificului comunicațional și a rolului campaniilor de profil în elaborarea strategiilor de publicitate sau de marketing electoral.