Oltenia mea: o cărticică teologică rămasă de la Gheorghe Borziac - RUȘEȚ, Răducu (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Cumpărați cartea în format tipărit. Oltenia mea: O cărticică teologică rămasă de la Gheorghe Borziac este o invitație la a redescoperi atât un fragment important din istoria Bisericii Universale, în mod deosebit a Bisericii primare, a sinoadelor ecumenice, a răspândirii creștinismului în Europa occidentală, meridională și estică, precum și a schismei dintre Apus și Răsărit, cât și a destinului unui român basarabean refugiat din calea ocupației sovietice și ajuns pe frumoasele plaiuri ale Olteniei, unde și-a continuat viața, găsindu-și un rost și întemeindu-și o familie, al cărui tânăr vlăstar, stabilit acum alături de părinți la Cluj-Napoca, și-a făcut timp pentru a-i scrie povestea.