Kinetoterapia în afecțiunile reumatologice - OLTEAN, Anca (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Conform studiilor internaționale artrita reumatoidă, ca parte a studiului Global Burden of Disease 2010 s-a clasat pe locul 42 in clasamentul bolilor care provoacă o incapacitate funcțională. De asemenea conform studiului Findings from the 2019 Global Burden of Diseases Study and Forecasts for 2030, rata globală a artritei reumatoide a crescut în ultimele decenii și va continua să crească și în următorii ani, de aceea ar trebui acordată o mai mare atenție diagnosticului precoce și tratamentului pentru reducerea acesteia.