Elemente identitare în transformările zonei centrale a orașului Satu Mare, în perioada postbelică - MIHAI-COMAN, Horia (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Cartea de față cercetează transformările prin care a trecut zona centrală a Municipiului Satu Mare în perioada postbelică, cu urmărirea aspectelor de ordin identitar – aceasta în vederea detectării și discutării unor „elemente identitare” ce pot fi asociate transformărilor arealului studiat. Titlul cărții încearcă, în acest sens, să se constituie într-o exprimare condensată a tematicii abordate: Elemente identitare în transformările zonei centrale a orașului Satu Mare, în perioada postbelică.