20 de comunicatori pentru 20 de ani de şcoală de comunicare la UBB: volum aniversar cu gânduri de la practicieni, absolvenţi ai specializării Comunicare şi PR, UBB - ROTAR, Corina Luminița; LEPĂDATU, Ioana; ILIEȘ, Veronica Ioana (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Cumpărați cartea în format tipărit. Volumul de față își propune să reunească 20 de interviuri pe care 20 de absolvenți ai specializării Comunicare și Relații Publice, de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, le-au oferit la aniversarea a 20 de ani de la inițierea acestui Program.