ELEKTRONIKA Laboratóriumi praktikum – 3. Analóg elektronika gyakorlatok - TUNYAGI, Arthúr Róbert; ALPÁR, Simon (Presa Universitară Clujeană, 2024)
A jelen kötet egy laboratóriumi útmutató, ahol a hallgató olyan analóg elektronikai kihívásokkal szembesül, amelyeket gyakorlati-kísérleti úton kell megoldjon.