Managementul clasei de elevi – strategii eficiente. Ghid pentru profesori și studenți (ed. a II-a revizuită și adăugită) - HERMAN, Ramona Iulia (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Lucrarea Managementul clasei – strategii eficiente, Ghid pentru profesori și studenți se adresează cadrelor didactice care lucrează cu elevi cu nevoi educaționale tot mai variate, într‐un mediu social în continuă schimbare. Cartea constituie, de asemenea, un reper util pentru studenții care parcurg formarea inițială ca profesori și au nevoie, în această calitate, de un ghid pentru organizarea și gestionarea clasei și a comportamentelor elevilor.