Bevezetés a zenei menedzsmentbe : Egyetemi jegyzet - MIKLÓS, Noémi (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Aki szervezett már kulturális eseményt, minden bizonnyal küszködött már anyagi gondokkal is. Sajnos napjainkban a kulturális események nagy többsége alulfinanszírozásban szenved. Ebben az esetben nagy segítséget nyújthat egy jól megszervezett fundraising akció, vagy, ha a szervezetünkben nincs meg a kellő szakértelem, akkor igénybe vehetjük különböző adománygyűjtésre szakosodott szervezetek szolgáltatásait.