Corp şi societate: repere teoretice - TEAMPĂU, Petruța Mădălina (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Această carte explorează multiplele aspecte ale corpului uman în contextul științelor sociale în genere, într-un periplu narativ care aduce în prim plan autori relevanți din științele socio-umane, dar și varietatea de tematici discursive care au ca obiect corpul, oferind o platformă de reflecție și explorare pentru cititorii interesați de interacțiunea complexă dintre corp, cultură și societate.