Didactica limbii engleze. Partea II - ȚAULEAN, Micaela (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Lucrarea facilitează procesul de predare-învățare- evaluare a limbii engleze pentru treapta preuniversitară și este elaborată pentru studenții absolvenți care vor aplica cunoștințele de la curs în practică. Menționez că lucrarea dată poate fi destinată și profesorilor școlari, deoarece este o sursă bogată de idei, concepte, exerciții, totodată, și servește la satisfacerea nevoii de cunoaștere, de creativitate, de soluționare a problemelor de predare-învățare a limbii engleze la nivel preuniversitar