Noile media în marketingul filmelor contemporane - MITITELU, Ioana (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Prin intermediul acestei cercetări, îmi doresc să inițiez un punct de plecare către dezvoltarea unei industrii cinematografice diversificate și de înaltă calitate în țara noastră. Inspirată de un citat celebru a lui Walt Disney „noi nu facem filme pentru a face bani, ci pentru a face mai multe filme”, îmi doresc să exprim speranța că România va da naștere unor proiecte cinematografice ce vor avea potențial de a fi valorificate și pe piețele internaționale. Prin inovație, putem să comunicăm publicului că fiecare film pe care îl realizăm este conceput cu scopul de a răspunde nevoilor și preferințelor lor.