Dezvoltarea economico-socială durabilă a euroregiunilor și a zonelor transfrontaliere, vol. XLVII - DIACONU, Carmen-Mariana; DONCEAN, Marilena; ALECU, Ciprian Ionel (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Coordonatorii au reunit în cadrul acestui volum o parte din eforturilor depuse de cercetători la cea de a XIX-a ediții a conferinței internaționale „Dezvoltarea economico-socială durabilă a euroregiunilor și a zonelor transfrontaliere”, manifestare care s-a desfășurat la Iași în data de 27 octombrie 2023 la Iași în cadrul secțiunii Tendințe Legislative în Contextul Globalizării, respectiv Cultură și științele educației