Guvernanța securității naționale: managementul securității spațiului virtual, între realism și supranaționalism - ȘINCA, George-Marius (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Prin excelență, guvernarea într-un domeniu complex precum cel al securității cibernetice este un act extrem de sensibil și cu siguranță greu de împlinit, dar nu imposibil, motiv pentru care este evidentă nevoia unei abordări elitiste în vederea reconceptualizării și construirii unui sistem de management al informației, bazat în deosebi pe sistemele digitale și pe oportunitățile oferite de arealul cibernetic.