Impactul digitalizării în educaţie: studiu cu elevi adolescenţi din judeţul Bihor - COSMA, Mirela-Lăcrimioara (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Lucrarea de față abordează o temă de actualitate deosebită în contextul evoluțiilor tehnologice și educaționale recente, dar și al traumelor prin care au trecut sistemele de învățământ – îi includem aici nu doar pe elevi, ci și pe profesori și pe părinți‑, în încercarea de a controla pandemia covid‑19, adoptând învățământul la distanță prin instrumente online ca modalitate principală de livrare de conținuturi, interacțiune și evaluare: impactul utilizării TIC (Tehnologia informației și comunicațiilor) asupra rezultatelor școlare.