Documente şi practici manageriale în instituţii educaţionale - MUNTEAN-TRIF, Letiția (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Volumul de față este structurat ca un ghid, instrument de lucru, util și accesibil, în organizarea unitară a conținuturilor, utilizându- se simboluri specifice, care au rolul de a focusa atenția cititorului după următorul algoritm de prezentare: introducere, cunoştinţe teoretice în relație cu disciplinele obligatorii, concepte și noțiuni teoretice, teme, termeni cheie, Resurse necesare și recomandări de studiu( Bibliografie selectivă, Legislație).