Elemente de chimie computațională - LUPAN, Alexandru; SILAGHI-DUMITRESCU, Radu; BRÂNZANIC, Adrian M. V. (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Volumul de față se concentrează pe metodele care folosesc calculatorul pentru a simula substanțele chimice și proprietățile acestora. Definim acest domeniu ca „chimie computațională”.