Cartea poveștilor. Povești create de studenți - MALINA, Oana-Rahela; BUGNARIU, Alice-Andrea; BACIU, Ciprian (Presa Universitară Clujeană, 2024)
DOI: https://doi.org/10.52257/9786063723117 Volumul de față, configurat în cadrul proiectului „Atelierul poveștilor”, reunește o selecție de resurse educaționale create de studenții de la specializarea „Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar”, aparținând Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, înmatriculați la Alba Iulia sau la extensia universitară din Deva, precum și Universității Babeș-Bolyai, extensia universitară din Târgu Mureș, sub îndrumarea conf. univ. dr. Ciprian Baciu.