E-learning în România. Provocări și oportunităţi - DULAMĂ, Maria Eliza (Presa Universitară Clujeană, 2021)
În prezent, generația digitală cuprinde din ce în ce mai mulți membri (Hahif, 2020), alfabetizați digital, care utilizează tehnologia în învățare (Jeong & Kim, 2017) și au acces facil la surse diverse de informații (Huda et al., 2017) pe care le pot utiliza cu acest scop.