Modelarea geometriilor 3D în ingineria mecanică - COJOCARU, Vasile (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Autorul acestui volum a urmărit realizarea unui material sintetic care să prezinte bazele modelării geometriilor 3D în ingineria mecanică. Cartea nu-și propune să fie un Help al unui anumit soft și nu-și propune să prezinte toate opțiunile pe care le oferă o anumită comandă. Intenția autorului a fost de a prezenta cititorului principiile și metodele generale de lucru, aspecte care rămân valabile pentru mai multe ediții de soft, chiar dacă anumite comenzi și interfețe se pot schimba.