Securitatea cibernetică în secolul XXI Sustenabilitate în Business Intelligence - GURZĂU, Sorin (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Noutatea temei abordate în prezenta lucrare rezidă în identificarea, definirea și delimitarea zonelor de risc pentru securitatea cibernetică ca suport al durabilității în business intelligence, în domenii interconectate și cu vizarea expresă a sistemului medical ca infrastructură critică vulnerabilă și în contextul pandemiilor.