Bölcsődések nevelése az oktatási rendszerben: fogadtatás, helyzetkép, szemlélet, megvalósítás - STARK, Gabriella; BARABÁSI, Tünde (Presa Universitară Clujeană, 2024)
A kedves olvasó egy kutatási beszámolót tart a kezében, amelyben az utóbbi évek romániai bölcsődei nevelést érintő formai és tartalmi változásait, valamint ezek szakmai visszahangját tártuk fel és rendszereztük a szakmailag érintettek szemszögéből.